Kelesztés nélküli pizzatészta
Ha nem akarsz órákat várni a vacsorára
Pizzát ennél, de nem szeretsz rendelni és várni sem? Itt a megoldás!

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

Kiskutyákra cserélték a virágokat a világ legcukibb esküvői fotózásán »

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kelesztés hosszadalmas és macerás is, most végre úgy készíthetsz pizzát, hogy nem kell várni, hogy vajon jó lesz-e a tészta, kellőképp megkel, vagy várat magára, ez pikpakk elkészül és biztosan finom lesz.

A pizzában a legjobb a feltétek variálhatósága, gyakorlatilag bármi mehet rá, amit szeretsz, elrontani képtelenség.

Pizza kelesztés nélkül

  • 40 dkg liszt
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl tej
  • 1 teáskanál cukor
  • ecet

Elkészítés ideje:

25 perc

Elkészítés menete:

Kezdésnek melegítsd meg a tejet, hogy langyos legyen. Ha ezzel megvagy, add hozzá a vajat és addig kevergesd, amíg eggyé nem válnak, azaz a vaj bele nem olvad a tejbe. Ha megvagy ezzel, jöhet a liszt, keverd el benne, adj hozzá annyi sót, amihez kedved van, plusz adagold még bele a cukrot és egy pár csepp ecetet is. Addig gyurmázd a tésztát, amíg nem tapad és összeáll egy gombóccá.

Végy elő egy tepsit, ágyazz meg benne sütőpapírral, majd szépen, egyenletesen oszlasd el benne a már kész masszát. Feltétként dobálj rá mindent, amihez épp kedved van, vagy épp a hűtőben szembejön, reszelj a tetejére sok sajtot és 200 fokon süsd tíz percig, ezután már fogyaszthatod is.

Olasz ételt minden napra!

Az olasz konyha mindenki nagy kedvence, ha szeretnél néhány ötletet, nézz be képgalériánkba!

Blog.hu ajánló