Omlós, szaftos paradicsomos sült csirkecomb - Gyönyörű, roppanós bőrrel

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

Kétszer olyan tömött lesz a copf, ha így csinálod: rövidebb hajból az igazi »
Ez lesz a frizuradivat a fesztiválokon: képeken a 2018-as trendek »
Csak a körme felét festette ki: ilyen szép mintát kapott pár ecsetvonással »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
A sütőben ropogósra sült paradicsomos csirkecomb gyors és egyszerű finomság. A pácolásra érdemes néhány órát szánni, de ha sietned kell, akkor akár rögtön sütheted is a fűszeres húst. Ez a fogás alsó- és felsőcombból is kitűnő.
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 csirke alsócomb
- 5 evőkanál paradicsompüré
- 5 evőkanál olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 pritaminpaprika
- 1 marék fekete olívabogyó
- só
- bors
Elkészítés:
Az olajat keverd össze a sóval, a borssal és a zúzott fokhagymával. A megmosott csirkecombokat forgasd meg a fűszeres keverékben. Ha van időd, egy-két órán át pihentesd letakarva a hűtőben, de akár egy egész éjszakán át is pácolhatod.
Sütés előtt egy tepsit kenj ki kevés zsiradékkal vagy olajjal, majd pakold bele a húst. Rakd körbe a karikákra vágott paradicsommal és paprikával. A maradék páclét keverd össze a paradicsompürével, és kend a combok tetejére, végül szórd meg a magozott fekete olívabogyóval. Tedd előmelegített sütőbe, és süsd meg 180 fokon körülbelül 50 perc alatt. Legalább egyszer fordítsd át a combokat, és félidőben locsold meg a szósszal.

Még több recept