Ezt edd vacsorára, ha nem akarsz hízni!
7 étel, képpel és recepttel
Az esti utolsó étkezés során kell talán a legjobban odafigyelnünk, mi is kerül az asztalra.

Dia

	Krémlevesek	Az egyszerűen elkészíthető, egészséges zöldségekből álló gyors fogás talán az egyik legjobb vacsora, amit csak készíthetsz. A lisztes habarást hagyd ki, így egy egészséges, laktató és tápláló ételt kapsz, ami ráadásul biztosan nem hizlal. Készítsd kedvenc zöldségedből, akár többől is! Itt találsz néhány villámgyors változatot!

Krémlevesek

Az egyszerűen elkészíthető, egészséges zöldségekből álló gyors fogás talán az egyik legjobb vacsora, amit csak készíthetsz. A lisztes habarást hagyd ki, így egy egészséges, laktató és tápláló ételt kapsz, ami ráadásul biztosan nem hizlal. Készítsd kedvenc zöldségedből, akár többől is! Itt találsz néhány villámgyors változatot!

Dia

	Minestrone leves	A zöldségekben gazdag, könnyed leves a fentebb vázolt okok miatt szintén tökéletes vacsora. Telis-tele van vitamindús, roppanós alapanyagokkal, kívánni sem lehet jobbat. Az olaszok jellegzetes fogása akkor lesz a legfinomabb, ha minél több zöldséget főzöl bele, és nem hagyod, hogy nagyon megpuhuljanak. Itt találod az ellenállhatatlan receptet!

Minestrone leves

A zöldségekben gazdag, könnyed leves a fentebb vázolt okok miatt szintén tökéletes vacsora. Telis-tele van vitamindús, roppanós alapanyagokkal, kívánni sem lehet jobbat. Az olaszok jellegzetes fogása akkor lesz a legfinomabb, ha minél több zöldséget főzöl bele, és nem hagyod, hogy nagyon megpuhuljanak. Itt találod az ellenállhatatlan receptet!

Dia

	Vasalt csirkecomb	A filézett és lepirított csirkecomb is kiváló választás vacsorára, egy könnyed salátával egyáltalán nem nehéz fogás, azonban szaftos, zamatos és laktató. Bármilyen edény megteszi vasalónak, csupán vízzel kell teletöltened, és a piruló húsra tenned. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod!

Vasalt csirkecomb

A filézett és lepirított csirkecomb is kiváló választás vacsorára, egy könnyed salátával egyáltalán nem nehéz fogás, azonban szaftos, zamatos és laktató. Bármilyen edény megteszi vasalónak, csupán vízzel kell teletöltened, és a piruló húsra tenned. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod!

Dia

	Gombapörkölt	Gyakorlatilag bármilyen, zöldségből készült pörkölt jó vacsorára, ha ügyelsz arra, hogy minél kevesebb zsiradék kerüljön bele. Az alig fél óra alatt összedobható gombapörkölt - nem a paprikás - tartalmaz mindent, amire a szervezetednek szüksége lehet, laktató és finom vacsora, de lehetőleg ne nokedlivel fogyaszd az esti órákban. A gyors receptet itt megtalálod hozzá.

Gombapörkölt

Gyakorlatilag bármilyen, zöldségből készült pörkölt jó vacsorára, ha ügyelsz arra, hogy minél kevesebb zsiradék kerüljön bele. Az alig fél óra alatt összedobható gombapörkölt - nem a paprikás - tartalmaz mindent, amire a szervezetednek szüksége lehet, laktató és finom vacsora, de lehetőleg ne nokedlivel fogyaszd az esti órákban. A gyors receptet itt megtalálod hozzá.

Dia

	Sült csirkecomb	Az egyben sült csirkecomb azért is jó választás vacsorára, mert változatosan készítheted. Elég rádobálni a kiválasztott fűszereket, majd bedugni a sütőbe, és amíg készül, bőven ráérsz foglalkozni egyéb teendőiddel. Egy gyors és omlós receptet találsz itt hozzá, de tényleg a végtelenségig variálhatod.

Sült csirkecomb

Az egyben sült csirkecomb azért is jó választás vacsorára, mert változatosan készítheted. Elég rádobálni a kiválasztott fűszereket, majd bedugni a sütőbe, és amíg készül, bőven ráérsz foglalkozni egyéb teendőiddel. Egy gyors és omlós receptet találsz itt hozzá, de tényleg a végtelenségig variálhatod.

Dia

	Resztelt máj	A máj is remek alapanyag, legyen szó vacsoráról vagy bármely más étkezésről. A vasban gazdag belsőség elkészítéséhez nem kell szakácsnak lenned, egyszerűen csak tisztítsd meg, és némi hagyma, fokhagyma társaságában pirítsd meg, a sózás pedig hagyd a tálalás idejére. A tökéletes receptet itt találod.

Resztelt máj

A máj is remek alapanyag, legyen szó vacsoráról vagy bármely más étkezésről. A vasban gazdag belsőség elkészítéséhez nem kell szakácsnak lenned, egyszerűen csak tisztítsd meg, és némi hagyma, fokhagyma társaságában pirítsd meg, a sózás pedig hagyd a tálalás idejére. A tökéletes receptet itt találod.

Dia

	Paleo palacsinta	Teljesen természetes, ha az ember a nap végén egy kis kényeztetésre vágyik, ám ha nem szeretnéd, hogy ez hosszú távon szűkülő ruhákhoz vezessen, készítsd kedvenc palacsintádat paleo módon! Semmivel sem lesz rosszabb, mint a hagyományos változat, azonban sokkal egészségesebb és kalóriaszegényebb, tehát tökéletes vacsora. Így készítsd!

Paleo palacsinta

Teljesen természetes, ha az ember a nap végén egy kis kényeztetésre vágyik, ám ha nem szeretnéd, hogy ez hosszú távon szűkülő ruhákhoz vezessen, készítsd kedvenc palacsintádat paleo módon! Semmivel sem lesz rosszabb, mint a hagyományos változat, azonban sokkal egészségesebb és kalóriaszegényebb, tehát tökéletes vacsora. Így készítsd!

Blog.hu ajánló
Fotó: