Mézes-mustáros csirkecomb

Szaftos és zamatos finomság

A mézes-mustáros csirke úgy egy évtizede töretlen népszerűségnek örvend, könnyen elkészül, és finom.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A végtelenül egyszerű, de mégis nagyszerű recept az egyik legalkalmasabb akkor, ha vendégeket vársz, de semmi ötleted nincs. Képtelenség elrontani, és mindenki imádja.

Ha még egy kicsit pikánsabbra szeretnéd, érdemes megbolondítani egy kis chilivel, vagy a tetejére szórni némi szezámmagot.

Mézes-mustáros csirkecomb

Hozzávalók:

  • 6 egész csirkecomb
  • 10 dkg mustár
  • 5 dkg méz
  • 5 dkg vaj
  • 1 dkg pirospaprika

Elkészítés ideje:

Egy óra.

Elkészítés menete:

A combokat - ha nem szeretnél a csonttal bajlódni, érdemes filét választanod - mosd meg jó alaposan, majd dörgöld be vajjal és sóval. Egy tűzálló tálban tedd be a sütőbe, fedd le, és süsd puhára.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

A mézet keverd el a mustárral és a pirospaprikával, és amikor már eléggé átsültek a combok, kend meg őket ezzel a keverékkel, majd fedő nélkül nagyjából tíz perc alatt süsd készre az ételt.

Szereted a szaftos sült húsokat, mindened egy finom pörkölt? Vagy épp ellenkezőleg, inkább a zöldséges ételeket részesíted előnyben?
Mutasd meg a többieknek kedvenc receptjeidet, és töltsd fel a Receptolimpia második részéhez, vagy szavazz másokra!

A legfinomabb fogások a sütőből kerülnek elő

Mennyei ropogós és zamatos finomságokat készíthetsz a sütődben, ha nincs ötleted, meríts képgalériánkból!

Ínycsiklandó sültek

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

bajor csirkecomb 1
  • sült csirke
  • húsételek

Bajor csirkecomb

Ezt is szeretjük