Mézes-mustáros csirkecomb
A mézes-mustáros csirke úgy egy évtizede töretlen népszerűségnek örvend, könnyen elkészül, és finom.
A végtelenül egyszerű, de mégis nagyszerű recept az egyik legalkalmasabb akkor, ha vendégeket vársz, de semmi ötleted nincs. Képtelenség elrontani, és mindenki imádja.
Ha még egy kicsit pikánsabbra szeretnéd, érdemes megbolondítani egy kis chilivel, vagy a tetejére szórni némi szezámmagot.
Mézes-mustáros csirkecomb
Hozzávalók:
- 6 egész csirkecomb
- 10 dkg mustár
- 5 dkg méz
- 5 dkg vaj
- 1 dkg pirospaprika
- só
Elkészítés ideje:
Egy óra.
Elkészítés menete:
A combokat - ha nem szeretnél a csonttal bajlódni, érdemes filét választanod - mosd meg jó alaposan, majd dörgöld be vajjal és sóval. Egy tűzálló tálban tedd be a sütőbe, fedd le, és süsd puhára.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
A mézet keverd el a mustárral és a pirospaprikával, és amikor már eléggé átsültek a combok, kend meg őket ezzel a keverékkel, majd fedő nélkül nagyjából tíz perc alatt süsd készre az ételt.
Mutasd meg a többieknek kedvenc receptjeidet, és töltsd fel a Receptolimpia második részéhez, vagy szavazz másokra!
A legfinomabb fogások a sütőből kerülnek elő
Mennyei ropogós és zamatos finomságokat készíthetsz a sütődben, ha nincs ötleted, meríts képgalériánkból!
OLVASD EL EZT IS!
- húsételek
- sült
A tökéletes libasült receptje
- Recept
Elzászi csirkecomb recept
- sült csirke
- húsételek