Mustáros grill pulykaszárnyak - Ennyi ideig süsd, hogy tökéletes legyen

Fantasztikus ízkombináció, ropogósra sült, pikáns hús: a mustáros grill pulykaszárnyak a kerti partik új kedvencei.

Mustáros grill pulykaszárnyak - Ennyi ideig süsd, hogy tökéletes legyen
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miért főznél a meleg konyhában, ha a kertben a barátokkal sokkal kellemesebb környezetben is elkészítheted a főfogást? A grillezett mustáros pulykaszárny nem a hagyományos grillétel, mégis remek választás. A siker egyik kulcsa a pácolás. Kínálj hozzá köretként grillezett zöldségeket vagy friss salátát, esetleg krumplit bármilyen formában.

Mustáros grill pulykaszárnyak

Hozzávalók 4 személyre

  • 6 db pulykaszárny
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál méz
  • bors
  • chili
Recept idők

Elkészítés:

A pulykaszárnyat mosd meg, törölgesd szárazra, sózd be. Keverd össze az olajat, a mustárt, a mézet, a zúzott fokhagymát, a borsot, és rakj hozzá chilit ízlés szerint, majd dörzsöld be vele a húst. Takard le, tedd a hűtőbe legalább egy-két órára, de akár előző este is bepácolhatod, hogy az ízek minél jobban átjárják a csirkeszárnyakat.

 

Készítsd elő a grillt, ha forró, rakd rá a húst, és szép lassan süsd meg körülbelül 45-50 perc alatt. Közben többször forgasd meg, és kenegesd meg a szósszal. Sütőben is sütheted, akkor használd a grillfunkciót.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük