Mustáros grill pulykaszárnyak - Ennyi ideig süsd, hogy tökéletes legyen
Fantasztikus ízkombináció, ropogósra sült, pikáns hús: a mustáros grill pulykaszárnyak a kerti partik új kedvencei.

Mustáros grill pulykaszárnyak - Ennyi ideig süsd, hogy tökéletes legyen
Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

Kiskutyákra cserélték a virágokat a világ legcukibb esküvői fotózásán »

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Miért főznél a meleg konyhában, ha a kertben a barátokkal sokkal kellemesebb környezetben is elkészítheted a főfogást? A grillezett mustáros pulykaszárny nem a hagyományos grillétel, mégis remek választás. A siker egyik kulcsa a pácolás. Kínálj hozzá köretként grillezett zöldségeket vagy friss salátát, esetleg krumplit bármilyen formában.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db pulykaszárny
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál méz
  • bors
  • chili
Recept idők

Elkészítés:

A pulykaszárnyat mosd meg, törölgesd szárazra, sózd be. Keverd össze az olajat, a mustárt, a mézet, a zúzott fokhagymát, a borsot, és rakj hozzá chilit ízlés szerint, majd dörzsöld be vele a húst. Takard le, tedd a hűtőbe legalább egy-két órára, de akár előző este is bepácolhatod, hogy az ízek minél jobban átjárják a csirkeszárnyakat.

 

Készítsd elő a grillt, ha forró, rakd rá a húst, és szép lassan süsd meg körülbelül 45-50 perc alatt. Közben többször forgasd meg, és kenegesd meg a szósszal. Sütőben is sütheted, akkor használd a grillfunkciót.

Blog.hu ajánló