Mogyorós-csokis piskóta
Videóval!
Ha unod a sima piskótát, dobd fel egy kis kakaóval és mogyoróval. A sütemény önmagában is nagyon finom, nem kell mellé krém.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A piskótát nemcsak töltelékkel dobhatod fel, hanem már magát a tésztát is ízesítheted. A legkézenfekvőbb természetesen a kakaópor, de ezt még fokozhatod mogyoróval is.

Ez a sütemény már önmagában is nagyon tömény, így nem kell hozzá krém, az íze viszont magában is mennyei.

Mogyorós-csokis piskóta

Hozzávalók:

  • 20 dkg mogyoró
  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 8 tojás
  • 8 kanál cukor
  • 8 kanál liszt
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor

A tojásfehérjét keverd habosra a cukorral, majd vízgőz fölött olvassz fel 10 dkg csokit, és add hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport.

A tojásfehérjébe óvatosan forgasd bele a lisztet, a tojások sárgáját, a csokit, végül pedig a mogyorót. 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsül.

A megmaradt csokit olvaszd meg, a banánt törd össze egy villával és keverd a csokihoz, majd a masszával locsold meg a süti tetejét.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük