Zamatos medvehagymás bruschetta: ennél jobbat nem is tehetsz a pirítósra
Könnyed tavaszi finomság egyszerűen: most a bruschettát is feldobhatod egészséges medvehagymával.

medvehagymas-bruschetta
Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Nőies bokacsizmák 10 ezer forint alatt: ezek a legsikkesebb fazonok idén ősszel »

Így soha nem ismernél rá a 47 éves, szexi szupermodellre: Heidi Klum az átváltozások mestere »

Most így a legszebb az ombre: csodás színátmenetek a hajba, melyek feldobják a sötét tincseket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A paradicsom helyett medvehagyma is lehet az olaszok egyik kedvenc előételének, a bruschettának az alapja. Üde, ízletes és egészséges, így gyomorbántalmakra, fejfájásra ugyanolyan tökéletes, mint immunerősítőnek. Készítsd el villámgyorsan ezt az előételt, és adj neki néhány órát, míg az ízek összeérnek. Frissen pirított kenyéren, bagetten a legfinomabb. 

Medvehagymás bruschetta

Hozzávalók:

  • 1 csokor medvhagyma
  • 2 csomag mozzarella
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • bors
  • kenyér
Recept idők

Elkészítés:

A medvehagymát alaposan mosd meg, és vagdosd fel ízlés szerint, majd rakd egy tálba. Tedd hozzá a felkockázott mozzarellát, fűszerezd sóval, borssal, és locsold meg olívaolajjal. Óvatosan forgasd össze, és rakd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek. A kenyeret pirítsd meg, és kanalazd rá a medvehagymás, mozzarellás keveréket.
A medvehagyma a sajtkrémet is feldobja, a jóféle kence kenyérre is  isteni. 

Ezt is szeretjük