Omlós, gyümölcsös sült 40 perc alatt

A kacsa és málna találkozása

Elsőre talán furcsának hathat a két fő összetevőt kombinálni, de együtt kiváló ízélményt adnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar konyha nemigen kombinálja a húsokat gyümölcsökkel, pedig igazán nagyszerű fogásokat kaphatunk, ha ezeket variáljuk.

A finom, omlós hús az édes málnával együtt igazi gasztronómiai élmény, a tészta már csak hab a tortán.

Málnás kacsamellszeletek tagliatelle tésztával

Hozzávalók:

  • 50 dkg tagliatelle tészta
  • 4 nagy kacsamell csont nélkül
  • 10 dkg málna
  • 2 sárgarépa
  • 1 fej hagyma
  • 5 dkg liszt
  • olívaolaj
  • citromlé
  • méz
  • vaj
  • Worchestershire-szósz
  • 2 dl erőleves
  • só, bors

Elkészítés ideje:

40 perc

Elkészítés menete:

A kacsamelleket sózd és borsozd be, majd olvaszd fel a vajat egy serpenyőben, és pirítsd meg a húsokat. Ha már szép aranybarnák, adj hozzájuk egy evőkanál citromlevet, a felkockázott hagymát és a két répát felkarikázva, valamint az erőleves felét, és forrald össze. Ha ez megvan, keverj hozzá két evőkanál mézet, valamint a málna felét, majd sűrítsd be a liszt felével.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezután ismételd meg ugyanezt, add hozzá a maradék erőlevest és a többi összetevőt. Amikor ez kész van, vedd ki a húsokat, a szószt lassú tűzön még egy kicsit forrald. Tégy fel egy lábasban vizet forrni, adj hozzá sót, és főzd ki benne a tésztát. Amikor kész van, szedd ki tányérra, önts rá egy kicsit a szószból, és tegyél rá pár szeletet a húsból.

Még több tésztás recept!

Ha a tészták nagy rajongója vagy, nézd meg képgalériánkat.

Isteni tészták minden napra

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük