Házi tonhalkrém percek alatt: a majonéztől lesz sűrű és krémes
Mindig jól jön egy szendvicskrémrecept. A tonhalasnál egyszerűbb, jobb nem is kell.

majonezes-tonhalsalata
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Tedd változatosabbá a szendvicseket házi tonhalkrémmel! A majonéz és a tejföl sokat javít az állagán. Változatosan fűszerezheted, és a zöldségek is jól mennek hozzá. Ne csak péksütire kend, tökéletes mártogatósnak, sőt salátákhoz, tésztákra is kitűnő.

Majonézes tonhalkrém

Hozzávalók:

  • 2 doboz tonhal (konzerv)
  • 3 evőkanál majonéz
  • 2 teáskanál tejföl
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1 teáskanál mustár
  • 0.5 csokor petrezselyem
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tonhalat csepegtesd le, tedd egy kisebb tálba, és villával törd össze. Rakd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a majonézt, a mustárt és a citrom frissen facsart levét. Lazíts a masszán tejföllel, és ízesítsd sóval, borssal. A végén tedd hozzá az apróra vágott petrezselymet.
Keverd össze jól, majd rakd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek.
A tonhal még a lepénybe is tökéletes. Zöldfűszerekkel pedig minden igényt kielégít.

Ezt is szeretjük