Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
A családi népszerűségi listán előkelő helyen fog szerepelni a krémsajtos rántott csirkemell. A töltelékben az a legjobb, hogy többféleképpen variálható, így esély sincs, hogy megund. Kívül ropogós, belül nyúlós és kellemesen fűszeres. Mi kell még?
Krémsajtos csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 4 csirkemellfilé
- 25 dkg krémsajt
- 2 szál zöldhagyma
- 1 paprika
- só
- bors
Panírozáshoz
- 12 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
Elkészítés:
A csirkemelleket középen nyisd szét éles késsel, de ne vágd át. Kicsit klopfold ki, sózd, borozd ízlés szerint. A hagymát aprítsd fel, a paprikát pedig kockázd fel, majd keverd a krémsajtba. A tölteléket kanalazd a csirkemell egyik oldalára, és hajtsd rá a másik felét.
Panírozd be a húst a megszokott módon. Először forgasd a lisztbe, majd a felvert tojássárgába, végül pedig a zsemlemorzsába. Forrósíts olajat, és pakold bele a csirkemellet. Süsd mindkét oldalát aranybarnára közepes lángon körülbelül öt-öt perc alatt. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció