Tavaszi epertorta hétköznapokra is

Nem kell megvárni a hétvégét, készítsd el ezt az isteni epertortát, ami lágy krémből áll és omlós piskóta adja az alapját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Látványos és kevesebb, mint egy óra alatt elkészíthető sütemény mindenki kedvence lesz, készítsd el egyszer, és utána nem tudsz majd leszokni róla!

Ha igazán mutatós süteményt szeretnél, akkor díszítsd vattacukorral, ahogy az amerikaiak teszik, nagyon látványossá teszi!

Gyors eperkrémtorta

Hozzávalók:

  • 25 cm átmérőjű vajas piskóta
  • narancslikőr
  • 450 ml magas zsírtartalmú tejszín
  • 1 vanília rúd
  • egy marék málna
  • 300 g nagy szemű eper
  • 300 g vegyes erdei gyümölcs

Elkészítés ideje:

20 perc

Elkészítés menete:

Készítsd el a piskótalapot a linken található recept szerint. A piskótalapot vágd hosszában ketté, az egyik felet tedd egy kerek formába, majd locsold meg a narancslikőrrel. A tejszínt verd habbá, kapard bele a vaníliát és szórd bele a málnát. Az epreket vágd félbe, amikor válogatod őket, ügyelj arra, hogy nagyjából egyforma méretűeket vegyél, úgy lesz szép a sütemény. Vágott felükkel kifelé állítsd őket a meglocsolt tortalap szélére, körben. A piskótalap közepére tedd a vegyes gyümölcs kétharmadát, majd töltsd meg a formát a málnás tejszínhabbal és zárd le az egészet a megmaradt piskótalappal. Húzd le a formát a tortáról, ehhez a legjobb, ha egy kicsit felmelegíted valamilyen eszközzel, forró konyharuhával, vagy egy karamellizáló pisztollyal. A torta tetejét szórd meg a maradék gyümölcsökkel és porcukorral és már kész is vagy!

Ha tetszett a recept, akkor kapcsolj a TV Paprikára hétfőnként, délután ötkor, ahol Amerika legjobb süteményei várnak rád.

Édes finomságok alig fél óra alatt

Ha imádod a nyalánkságokat, de nincs időd pepecselni velük, adunk néhány ötletet, hogy ne maradj desszert nélkül!

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

pekandios pite lead
  • cukor
  • észak-amerika

Isteni pekándiós pite

Ezt is szeretjük