Magyaros kolbászos, krumplis egytál: ezzel szinte nincs is munka
A kolbászos, krumplis egytál laktató, kiadós fogás, amit pár perc munkával elkészíthetsz.

krumplis-kolbaszos-egytal-recept
Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A fekete leggings nem nadrág, de az utcán is bevethető, ha erre figyelsz: így variáld nőiesen »

Nőies egészruhák telt alakra, amik a kabát alatt sem mutatnak tömzsinek: alakformáló fazonok, árakkal »

Ez a nőies retró frizura okozta idén a legnagyobb meglepetést: nem, ez már nem az a focistahaj »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Süsd a kolbásszal együtt a köretet is! Praktikus, ráadásul jóval finomabb lesz a végeredmény. A kolbászt érdemes megszurkálni, hogy sülés közben a gőzök távozni tudjanak belőle, és ne repedjenek szét. Ráadásul a kisülő zsír ízét és illatát a zöldségek is átveszik.

Kolbászos, krumplis egytál recept

Hozzávalók:

  • 6 db sütni való kolbász
  • 60 dkg krumpli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 evőkanál sertészsír
  • 3 ág kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A kolbászt szurkáld meg villával több helyen. A krumplit alaposan mosd meg, dörzsöld meg. Csak akkor pucold meg, ha túl vastag a héja, vagy hibás. Vágd ketté, ha nagyobb, akkor több részre is szelheted. A vöröshagymát hámozd meg, és a paradicsommal együtt vágd fel nagyobb darabokra. 

Egy tepsit vagy tűzálló tálat kenj ki zsírral, és rendezd el benne a zöldségeket, sózd meg, majd rakd melléjük a kolbászt. A tetejére tedd a kakukkfüvet, és fóliázd le. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd 40 percig, majd vedd le a fóliát, és pirítsd meg. Közben forgass át mindent, hogy egyformán piruljanak. 
A krumpli és a kolbász a két legmeghatározóbb a régimódi paprikás krumpliban is. 

Ezt is szeretjük