A klasszikus kevert tészta receptje
A legjobb dolgok egyszerűen elkészíthetőek, erre kiváló példa a kevert tészta is.
A kevert tésztát pofonegyszerűen összedobhatod, ha kész van, nézz szét a hűtődben és a spájzban, és amihez kedved van, keverd nyugodtan bele, hiszen mindennel jól működik.
A hirtelen érkező vendégseregnek is kiváló megoldás, hiszen csak eltűnsz a konyhában tíz percre, utána már csak a kész sütiért kell majd beszaladnod, és tálalhatod is.
Kevert tészta
Hozzávalók:
- 20 dkg vaj
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 tojás
- 2 dl tej
- 40 dkg liszt
- 1 kávéskanálnyi sütőpor
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
A cukrot keverd simára a tojásokkal, majd szitáld bele a lisztet és a sütőport, és keverd ki masszává. Ha ez megvan, melegítsd fel a vajat, és add a tésztához, majd szép lassan kavargatva öntsd fel tejjel az egész matériát.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Miután mindezzel elkészültél, keverd még bele az általad kiválasztott gyümölcsöt vagy akár csokoládét, aztán már mehet is az egész a sütőbe. 170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20-25 perc alatt elkészül.
Mutasd meg a többieknek kedvenc receptjeidet, és töltsd fel a Receptolimpia második részéhez, vagy szavazz másokra!
Mennyei sütemények temérdek gyümölccsel
A süteménynél egy jobb dolog van, a gyümölcsös sütemény, képgalériánkban találsz jó párat, süsd meg őket!
OLVASD EL EZT IS!
- gyümölcskenyér
- édességek
Foszlós, gyümölcsös püspökkenyér
- kuglóf
- édességek
Kuglóf vaníliasodóval
- barack
- édességek