Kefirben pácolt csirkecomb - Minden eddiginél omlósabb lesz
Minél tovább pácolod a csirkecombokat, annál ízletesebbek lesznek. Nagyon népszerű fogás.

Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A 10 másodperces trükk, ami hihetetlenül megkönnyíti a sminklemosást: te is ki akarod majd próbálni »

Klasszikus, nőies öltözékek, amiknek mindig lesz helye a téli divatban: egyszerűek, de csinosak »

Az 51 éves Jennifer Lopez ünnepi szettjét érdemes eltenni az ötletek közé: végre, nem csak a flitter kerül elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kefirben pácolt csirkecombnak kiemelt helye lesz a családi kedvencek között. Percek alatt összedobod, viszont a pácolási időre szánj néhány órát. Az abbahagyhatatlan finomsághoz párolt zöldséget, salátát, rizst vagy a krumpli bármely változatát kínálhatod.
.

Kefirben pácolt csirkecombok

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 egész csirkecomb
  • 4 dl kefir
  • 4 evőkanál olaj
  • 3 teáskanálnyi só
  • 2 fokhagyma
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 kávéskanál őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A combokat mosd meg, és töröld szárazra. Egy műanyag edényben keverd össze a kefirt a sóval, a borssal, a paprikával, az olajjal és a majoránnával, majd nyomd hozzá a fokhagymát. Forgasd bele a húst, és az edényt lefedve hagyd a keverékben állni minimum négy órán át, de még jobb, ha egy egész éjszakán át pácolod. 

Egy tepsit kenj ki zsiradékkal, pakold bele a combokat. A maradék pácot öntsd rájuk, és told az egészet 180 fokra előmelegített sütőbe. Süsd 40-45 percig, közben egyszer fordítsd át őket. Ha a combok puhák, de még nem elég pirosak, vedd magasabb fokozatra a sütőt, és pirítsd még 10-15 percig.

Ezt is szeretjük