A 7 legfinomabb leves kánikulára, ami még karcsúsít is!
Itt van a nyár, itt van újra, a strandszezonra pedig ezekkel a levesekkel tudsz felkészülni.

Dia

	Fokhagymakrémleves	A fokhagyma gyógyhatása régóta ismert, szinte nincs olyan területe szervezetünknek, amelynek ne tenne jót és szerencsére azért főzve is megtartja jó tulajdonságainak zömét. A nyári melegben is nagyon jól esik belőle egy nagyobb tálkányi és biztosan nem hízlal, főleg, ha liszt nélkül, önmagával sűrítve készíted! Itt találod a receptjét!

Fokhagymakrémleves

A fokhagyma gyógyhatása régóta ismert, szinte nincs olyan területe szervezetünknek, amelynek ne tenne jót és szerencsére azért főzve is megtartja jó tulajdonságainak zömét. A nyári melegben is nagyon jól esik belőle egy nagyobb tálkányi és biztosan nem hízlal, főleg, ha liszt nélkül, önmagával sűrítve készíted! Itt találod a receptjét!

Dia

	Mentás borsókrémleves	A forró, kissé édes borsóleves a belefőzött élénkítő mentával egészen különleges nyári fogás, ami táplál és karcsúsít is egyben. A látványos ételt pár perc alatt elkészítheted, hogy felfrissítsen és jóllakasson egyszerre. Így készítsd!

Mentás borsókrémleves

A forró, kissé édes borsóleves a belefőzött élénkítő mentával egészen különleges nyári fogás, ami táplál és karcsúsít is egyben. A látványos ételt pár perc alatt elkészítheted, hogy felfrissítsen és jóllakasson egyszerre. Így készítsd!

Dia

	Brokkolikrémleves	A brokkoli is lassan a szezonját éri, ilyenkor pedig érdemes kihasználni az alkalmat és friss zöldségből főzni a krémlevest. Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag brokkoliból egészen laktató krémlevest főzhetsz és egy pillanatig sem kell aggódnod a mérleg miatt. Itt találod a receptjét!

Brokkolikrémleves

A brokkoli is lassan a szezonját éri, ilyenkor pedig érdemes kihasználni az alkalmat és friss zöldségből főzni a krémlevest. Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag brokkoliból egészen laktató krémlevest főzhetsz és egy pillanatig sem kell aggódnod a mérleg miatt. Itt találod a receptjét!

Dia

	Zellerkrémleves	A tikkasztó hőségben üdítően hat egy tányérnyi ebből a jellegzetes zöldségből készült levesből. A hagyományos receptet feldobhatod úgy, hogy a zeller gyökerét az angol zeller szárával együtt főzöd, így még markánsabb íze lesz, laktatóbbnak is hat majd és látványosabb is. A klasszikus receptet itt találod.

Zellerkrémleves

A tikkasztó hőségben üdítően hat egy tányérnyi ebből a jellegzetes zöldségből készült levesből. A hagyományos receptet feldobhatod úgy, hogy a zeller gyökerét az angol zeller szárával együtt főzöd, így még markánsabb íze lesz, laktatóbbnak is hat majd és látványosabb is. A klasszikus receptet itt találod.

Dia

	Káposztaleves	Minden rendszeresen diétázó ember tudja, hogy a káposztaleves kihagyhatatlan legalább egyszer az életben. Van, aki hidegen, mások melegen szeretik ezt a savanykás, egyszerű ételt, ami akkor lesz a legjobb, ha sok-sok zöldséggel főzöd együtt. A télen-nyáron aktuális receptet itt találod.

Káposztaleves

Minden rendszeresen diétázó ember tudja, hogy a káposztaleves kihagyhatatlan legalább egyszer az életben. Van, aki hidegen, mások melegen szeretik ezt a savanykás, egyszerű ételt, ami akkor lesz a legjobb, ha sok-sok zöldséggel főzöd együtt. A télen-nyáron aktuális receptet itt találod.

Dia

	Sárgadinnye krémleves	Ennél az íznél nyáribb talán nem is létezik, a csodálatosan krémes dinnye egy kis mentával megspékelve fantasztikusan üdítő élmény, amivel a kilók miatt sem kell aggódnod egy pillanatig sem. Kgizi nevű olvasónk tökéletes receptjét itt találod hozzá.

Sárgadinnye krémleves

Ennél az íznél nyáribb talán nem is létezik, a csodálatosan krémes dinnye egy kis mentával megspékelve fantasztikusan üdítő élmény, amivel a kilók miatt sem kell aggódnod egy pillanatig sem. Kgizi nevű olvasónk tökéletes receptjét itt találod hozzá.

Dia

	Gyümölcsleves	Ha nyár és hűsítő, egyben karcsúsító leves, akkor nem lehet, hogy ne beszéljünk a gyümölcslevesről, készítheted meggyből, vagy cseresznyéből, vagy bármilyen piros gyümölcsből, hogy szép színe legyen. Itt négy hűsítő és élénkítő receptet is találsz.

Gyümölcsleves

Ha nyár és hűsítő, egyben karcsúsító leves, akkor nem lehet, hogy ne beszéljünk a gyümölcslevesről, készítheted meggyből, vagy cseresznyéből, vagy bármilyen piros gyümölcsből, hogy szép színe legyen. Itt négy hűsítő és élénkítő receptet is találsz.

Ezt is szeretjük
Fotó: