Méregtelenítő, laktató karalábéleves, ami fél óra alatt elkészül
A vitamindús karalábéból nagyon ízletes levest készíthetsz, ami hidegen és melegen is kiváló.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kiéheztél már a zöldségekre? Ebbe a levesbe bármit tehetsz, amit megkívánsz. Tele van vitaminnal, és akkor is fogyaszthatod, ha szeretnél vigyázni a vonalaidra. A karalábélevest akár krémesítheted is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 zsenge karalábé
  • 3 szál újhagyma
  • 2 krumpli
  • karfiol
  • 1 paradicsom
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2 leveskocka
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • bors
  • ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A karalábét és a krumplit pucold meg, mosd meg, és vágd kockákra. A kisebb darabokra aprított hagymával, a paradicsommal és néhány karfiolrózsával bő vízben tedd fel főni. Mikor megpuhulnak a zöldségek, fűszerezd sóval, borssal, ételízesítővel, és morzsold bele a leveskockát. Az apróra vágott petrezselymet is add hozzá.

A habaráshoz a tejfölben keverd csomómentesre a keményítőt, majd tegyél hozzá kevés forró levest. Erre a hőmérséklet kiegyenlítése miatt van szükség, így nem lesz csomós a habarás. Fokozatosan öntsd a leveshez. Addig kevergesd, amíg besűrűsödik. Kóstold meg, ha szükséges, ízesíts még rajta.

Blog.hu ajánló