8 nem megszokott karácsonyi előétel: ezekkel jól kezdődik az ünnepi vacsora

Karácsonykor add meg a módját, tálalj ínyenc falatokat az ünnepi menü nyitányaként! Innen biztosan tudsz ötletet meríteni.

Karácsonyi előételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jól megválasztott előétel emeli az étkezés színvonalát. Ilyenkor már érdemes elkezdeni tervezni, hogy mivel kényeztesd a családtagokat a szeretet ünnepén. Ha legtöbbször hanyagolod, a nagyobb ünnepeken készülj finom, étvágygerjesztő falatokkal rögtön az elején.

Az előételt tálalhatod hidegen, melegen, kerülhet a tányérra zöldség, krém, tészta, sajt, esetleg hús. Ha a hagyományos előételeket részesíted előnyben, akkor jó ötlet lehet a májpástétom.

Karácsonyi előételek

Amennyiben a zöldségeket kedveled, készíts padlizsán- vagy avokádókrémet. Remek választás lehet a hús- vagy a sonkatekercs, de a kis szeletekre vágott sültek is kiválóak. Előételeknél fordíts nagyobb figyelmet a tálalásra is! Inspirálódj összeállításunkból, és kényeztesd az ízlelőbimbókat!

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük