A legjobb káposztás ételek
A káposzta vitamindús zöldség, amit egész ősszel könnyen beszerezhetsz, és változatosan készíthetsz, mindenki örömére.
A káposzta remek C-vitamin-forrás, ami a frissen beköszöntött hidegben különösen jól jön, hiszen a szervezetednek szüksége van rá. Vitaminbevitelhez a legjobb, ha nyersen fogyasztod ezt a zöldséget, de ha az elsődleges cél a gasztronómiai élmény, akkor inkább főzd meg, vagy tölts a nagyobb leveleibe fűszeres húst, esetleg fogyaszd édességként, tészta vagy rétes formájában.
Fűszeres sültek a káposztához
A káposzta remek köret sült húsok mellé, válaszd ki a kedvencedet!
- káposzta
- párolt káposzta
- lucskos káposzta
- káposztás tészta
- káposztaleves
- párolt_lilakáposzta
- székely káposzta
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- káposzta
A hagyományos székelykáposzta receptje
- paprika
- fokhagyma
Így készül a tökéletes tarhonyás hús
- cukor
- tészta