Isteni gyümölcsös jégkása otthon készítve
A nyaralások elengedhetetlen kelléke a jégkása, frissít, üdít, édes is, minden benne van, ami kell.
Azért, hogy a strandokon általában kapható változattal ellentétben ne csak tömény cukor legyen az általad készített édesség, gyümölcsszirup helyett inkább friss, finom gyümölcsöket használj.
Macerás elkészíteni, de az eredmény kárpótolni fog.
Jégkása házilag
Hozzávalók:
- 6 dl víz
- 6 dkg cukor
- 2 db citrom
- 1 kg gyümölcshús
Elkészítés ideje:
Három óra.
Elkészítés menete:
A cukorból és a vízből készíts szirupot. Öntsd össze őket, majd lassú tűzön kezdd el forralni, ha már forr, zárd el alatta a gázt. Add a sziruphoz a két citrom levét, majd tedd félre. A gyümölcsöket turmixold pépesre, majd add hozzá a citromos sziruphoz. Ha ezzel is megvagy, egy alkalmas edényben tedd a fagyasztóba a készítményt, majd egy óra múlva keverd át, hogy ne fagyjon meg teljesen.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Ezt követően félóránként ismét végezd el ezt a műveletet, egészen addig, amíg teljesen kásás nem lesz. Ha elérted a megfelelő állapotot, fogyaszthatod is.
Még több hűsítő, nyári fogás!
Ha szeretsz a kánikulában finom ételekkel felfrissülni, nézz be képgalériánkba!
OLVASD EL EZT IS!
- fagylalt
- nyár
Joghurtos citromfagyi
- gyümölcs
- sütemény
Gyors édesség a nyári délutánokra
- fagylalt
- nyár