Ínycsiklandó sajttal töltött pulykamell
Sokkal különlegesebb, mint az unalmas, panírozott pulykatallér, és még a konyhát sem büdösíti be az olaj a készítésekor.
- Nőies, sokoldalú zárt cipők őszre: nadrággal és szoknyával is jól mutatnak – Árakkal, lelőhelyekkel »
- 50 felett is ragyogó, dús marad a frizura ezekkel a bevált praktikákkal: a festett és az ősz haj új életre kel »
- Csak pár apró mozdulat, és nem villan ki a melltartó a ruha alól: szuper trükkök, ha meggyűlik a bajod a kivágott fazonokkal »

- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
- Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében
- 5 kérdés, ami megmutatja, mennyire intelligens valaki - Hány igen válaszod lett?
- Hátborzongató, VV Anett mit hallucinált igazából: először mondta el, mi történt a teaszeánszon
A pulyka nem tartozik a legkönnyebben elkészíthető húsok közé, de nem kell feltétlenül egyben megsütnöd, elég, ha a combját töltöd meg.
A sajt és a spenót remekül illik egymáshoz és a pulykahúshoz is. A pirosra sütött comb mellé adj egészben sült krumplit.
Spenótos sajttal töltött pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamellfilé
- 25 dkg ementáli
- két marék spenót
- vaj
- étolaj
- só
- őrölt szerecsendió
A pulykamellet a hártya mentén vágd ketté, és sózd be. A reszelt sajtot keverd össze a vajjal és az apróra vágott spenóttal, nem baj, ha darabos lesz, de valamennyire kenhető legyen. A pulykamellekbe vágj kis zsebeket, és ebbe töltsd bele a sajtos masszát, majd hústűvel tűzd meg.
Olajozz ki egy tepsit, tedd rá a húsokat, told közepes lángon előmelegített sütőbe, és süsd 45-50 percen keresztül, először alufólia alatt, majd az utolsó 15 percben hagyd pirulni.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- pörkölt
Egyszerű csirkepörkölt zöldséggel

- pulyka
- dinnye