Kevés kalóriás töltött padlizsán, dupla adag sajttal a tetején
A fűszeres hússal, paradicsommal töltött padlizsán könnyű, mégis laktató.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
A padlizsán megunhatatlan kedvenc, ráadásul nagyon kevés kalóriát tartalmaz. A formája kínálja magát, hogy megtöltsd valami finomsággal. A pikáns ragu mellett a kétféle sajt is különlegessé teszi.
A töltött padlizsán nem igényel külön köretet, hiszen önmagában is kiadós. Ha kéznél van a grilled, azon süsd meg. Olyan jól néz ki, hogy akkor is szívesen megeszed, ha nem vagy éhes.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció

Hússal, paradicsommal töltött padlizsán
Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 10 dkg trappista sajt
- 10 dkg füstölt sajt
- 10 dkg koktélparadicsom
- 3 padlizsán
- 3 nagyobb paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál pirospaprika
- só
- bors
Elkészítés ideje: 50 perc
A padlizsánokat vágd ketté, a belsejüket vájd ki, és tedd félre. A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon pirítsd meg. Rakd hozzá a húst, kevergesd fehéredésig, majd ízlésed szerint sózd, borsozd, nyomd hozzá a fokhagymát, és dobd hozzá a pirospaprikát. Önts hozzá kevés vizet, és tedd hozzá a padlizsán kivájt belsejét.
Párold a zöldséges-húsos keveréket kis lángon 15 percig, majd töltsd meg vele padlizsánokat. A tetejére rakj paradicsomot, és szórd meg jól a kétféle reszelt sajttal. Told előmelegített sütőbe, és süsd 25 percig, vagy amíg a sajt szépen megpirul.