A legjobb hó végi fogások
7 kép és recept a szűkösebb napokra
Ha a fizetésnap még távolinak tűnik, de a tárcád már üres, akkor is főzhetsz finomat.

Dia

	Bácskai rizses hús	A menzás menük megkerülhetetlen fogása, az étel, ami mindent tartalmaz, amire egy fejlődésben levő szervezetnek szüksége van, mégis nagyon olcsón és egyszerűen összedobható, az nem más, mint a bácskai rizses hús.

Bácskai rizses hús

A menzás menük megkerülhetetlen fogása, az étel, ami mindent tartalmaz, amire egy fejlődésben levő szervezetnek szüksége van, mégis nagyon olcsón és egyszerűen összedobható, az nem más, mint a bácskai rizses hús.

Dia

	Gombapaprikás	Gombát bármikor kapsz, ráadásul elég olcsón hozzájuthatsz, ahogyan a többi alapanyaghoz is, ami ehhez az ételhez szükséges, vagyis a hagymához, némi zsiradékhoz, tejfölhöz meg pár fűszerhez. A köretnek való tésztával is 1000 forint alatt marad a költségvetés, még akkor is, ha négy főre készíted az ételt.

Gombapaprikás

Gombát bármikor kapsz, ráadásul elég olcsón hozzájuthatsz, ahogyan a többi alapanyaghoz is, ami ehhez az ételhez szükséges, vagyis a hagymához, némi zsiradékhoz, tejfölhöz meg pár fűszerhez. A köretnek való tésztával is 1000 forint alatt marad a költségvetés, még akkor is, ha négy főre készíted az ételt.

Dia

	Héjában sült töltött krumpli	Nem, ez nem egy ragadozó madárban megsütött krumpli, hanem simán a megtisztított külső burkában hagyott darab, amit körülbelül egyórányi sütés után tulajdonképp bármivel megtölthetsz, majd tovább süthetsz, biztosan finom lesz. Itt egy változat, ami már bevált, és a pénztárcádat is kíméli.

Héjában sült töltött krumpli

Nem, ez nem egy ragadozó madárban megsütött krumpli, hanem simán a megtisztított külső burkában hagyott darab, amit körülbelül egyórányi sütés után tulajdonképp bármivel megtölthetsz, majd tovább süthetsz, biztosan finom lesz. Itt egy változat, ami már bevált, és a pénztárcádat is kíméli.

Dia

	Paprikás krumpli	A paprikás krumpli igazi jolly joker és valószínűleg minden spórolni vágyó háziasszony recepttárában előkelő helyet foglal el, hiszen tápláló, ízletes, gyorsan összerakható és tényleg olcsón kihozható, ráadásul embertelen mennyiséget készíthetsz belőle, ha éppen arra van szükség.

Paprikás krumpli

A paprikás krumpli igazi jolly joker és valószínűleg minden spórolni vágyó háziasszony recepttárában előkelő helyet foglal el, hiszen tápláló, ízletes, gyorsan összerakható és tényleg olcsón kihozható, ráadásul embertelen mennyiséget készíthetsz belőle, ha éppen arra van szükség.

Dia

	Pizza	A pizza valószínűleg nem ugrik be elsőre, ha az ember a spórolásról beszél, pedig alig pár, könnyen beszerezhető alapanyag kell hozzá, feltétként pedig szinte bármit tehetsz rá, amit éppen találsz, hiszen mindennel működik. Ez itt a legegyszerűbb, paradicsomos-sajtos változat.

Pizza

A pizza valószínűleg nem ugrik be elsőre, ha az ember a spórolásról beszél, pedig alig pár, könnyen beszerezhető alapanyag kell hozzá, feltétként pedig szinte bármit tehetsz rá, amit éppen találsz, hiszen mindennel működik. Ez itt a legegyszerűbb, paradicsomos-sajtos változat.

Dia

	Rakott zöldségek	A rakottasok jellemzően pénztárcabarát megoldások, ha pedig zöldségből - brokkoliból, karfiolból, kelből - készítesz ilyesmit, akkor nemcsak a családi kasszával teszel jót, hanem a szervezeteddel is, hiszen minden zöldség tartalmaz valamilyen hasznos vitamint.

Rakott zöldségek

A rakottasok jellemzően pénztárcabarát megoldások, ha pedig zöldségből - brokkoliból, karfiolból, kelből - készítesz ilyesmit, akkor nemcsak a családi kasszával teszel jót, hanem a szervezeteddel is, hiszen minden zöldség tartalmaz valamilyen hasznos vitamint.

Dia

	Resztelt máj	A csirkeaprólék után talán a legolcsóbb dolog, amit a hentesnél vehetsz, az a máj, amiből remek vacsorát készíthetsz az egész családnak, és így a napi vasigényt is megoldod számukra. Ízletes és egyszerű fogás, amit képtelenség elrontani.

Resztelt máj

A csirkeaprólék után talán a legolcsóbb dolog, amit a hentesnél vehetsz, az a máj, amiből remek vacsorát készíthetsz az egész családnak, és így a napi vasigényt is megoldod számukra. Ízletes és egyszerű fogás, amit képtelenség elrontani.

Blog.hu ajánló
Fotó: