Hipergyors lazacos tészta
Fogyókúra alatt is fogyasztható
Ha nem tudsz lemondani a tésztáról, akkor válogasd össze jól az alapanyagokat.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sokan nincsenek oda a halért, de a lazacot a legtöbben kedvelik. A pillanatok alatt elkészíthető tésztával jóllakhatsz, és az alakodat sem veszélyezteti.

A piros húsú hal mellé csempéssz valamilyen zöldséget, szó szerint: ceruzababot, borsót vagy spárgát.

Könnyű lazacos tészta

Hozzávalók:

  • 250 g teljes kiőrlésű tészta
  • 20 dkg füstölt lazac
  • egy marék zöldség - borsó, bab vagy spárga
  • egy marék olívabogyó
  • olívaolaj
  • bors

A tésztát főzd meg sós vízben annyira, hogy még rágható, vagyis al dente legyen. A zöldséget vágd ujjnyi darabokra, és tíz percig főzd.

A füstölt lazacot szedd darabokra, olívaolajon pirítsd át, keverd hozzá a megpárolt zöldséget, majd sózd és borsozd az egészet, de az előbbivel óvatosan bánj mert a füstölt lazac amúgy is sós. 

A tésztát szűrd le, tedd a tányérokra, majd halmozd a tetejére a lazacot. Könnyű fehér vagy rozé borral a legfinomabb.

Blog.hu ajánló