Hipergyors lazacos tészta
Fogyókúra alatt is fogyasztható
Ha nem tudsz lemondani a tésztáról, akkor válogasd össze jól az alapanyagokat.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

Arcszérum kávézaccból és avokádómagból? Újrahasznosítás már a szépségápolásban is »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sokan nincsenek oda a halért, de a lazacot a legtöbben kedvelik. A pillanatok alatt elkészíthető tésztával jóllakhatsz, és az alakodat sem veszélyezteti.

A piros húsú hal mellé csempéssz valamilyen zöldséget, szó szerint: ceruzababot, borsót vagy spárgát.

Könnyű lazacos tészta

Hozzávalók:

  • 250 g teljes kiőrlésű tészta
  • 20 dkg füstölt lazac
  • egy marék zöldség - borsó, bab vagy spárga
  • egy marék olívabogyó
  • olívaolaj
  • bors

A tésztát főzd meg sós vízben annyira, hogy még rágható, vagyis al dente legyen. A zöldséget vágd ujjnyi darabokra, és tíz percig főzd.

A füstölt lazacot szedd darabokra, olívaolajon pirítsd át, keverd hozzá a megpárolt zöldséget, majd sózd és borsozd az egészet, de az előbbivel óvatosan bánj mert a füstölt lazac amúgy is sós. 

A tésztát szűrd le, tedd a tányérokra, majd halmozd a tetejére a lazacot. Könnyű fehér vagy rozé borral a legfinomabb.

Ezt is szeretjük