Ropogós halrudacskák házi változatban
Sokkal egészségesebb, mint a bolti!
A házi halrudacskákat kicsik és nagyok is szívesen fogyasztják.

Nyereményjáték

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerj páros belépőt Vekerdy Tamás januári előadására a Femina Klubon! (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Gondtalan és felszabadult nyugdíjas éveket szeretnél? Mutatjuk, mi kell hozzá (x)

Évente 34 ezer kisbaba hal meg ettől a betegségtől - 18 országot érint (x)

Nem kell többé macerálni a mentes étrendekkel - Bármilyen diétát követsz, innen tudsz rendelni (x)

beauty and style

5 nő 60 felett, aki tud öltözködni, és ragyogóan néz ki »

Zokni szandállal: tényleg ez lesz a tavaszi divat »

A női intimtájék ápolása új szintre lép: egyelőre nevetségesnek tűnik a vaginafiatalító szérum »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha házi halrudakat teszel az asztalra, biztos lehetsz abban, hogy nem egészségtelen pépből készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószert. A zsemlemorzsa helyett parmezánba is forgathatod őket, és akár sütőben is megsütheted. Kínálj a házi halrudacskákhoz majonézt, tartármártást vagy ketchupot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg halfilé
  • 4 evőkanál liszt
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál só
  • 1 mokkáskanál citromlé
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 1/4 teáskanál bors
Recept idők

Elkészítés:

A filét mosd meg, vágd ujjnyi vastag csíkokra. Keverd össze a borsot, a mustárt, a citrom levét és a sót, kend be vele a halszeleteket. Fedd le, tedd a hűtőszekrénybe, és hagyd a pácban legalább 15 percig. Ezt követően panírozd be a rudakat a hagyományos módon.

Először a lisztben forgasd meg, majd a felvert tojásban, végül jó alaposan a zsemlemorzsában. A végén nyomogasd a halra a panírt, hogy sütés közben ne peregjen le. Forrósíts olajat egy serpenyőben, tedd bele a rudacskákat. Mindkét oldalukat süsd aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan szedd ki őket, majd rakd papírtörlőre, hogy az olaj lecsöpögjön róluk.

Blog.hu ajánló