Hipergyors egyensúlysüti, tele gyümölcsökkel: sokáig friss marad
Az egyszerű, gyümölcsös egyensúlysüti akkor is tökéletesre fog sikerülni, ha nem voltál jó matekból.

Hipergyors egyensúlysüti, tele gyümölcsökkel: sokáig friss marad
Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Lélegzetelállító menyasszonyi csokrok őszi hangulatban: nem fontos a vágott virág »

10 dolog a divatban, ami nagyon megváltozott a 2000-es évek eleje óta: egészen mást jelent most, mint akkor »

A H&M Moschino-kollekciója a 90-es évek teljes káoszát felvonultatja – Nem biztos, hogy ez lesz a kedvencünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyensúlysütinél egyszerűbb kevert tészta aligha van. Csak arra kell figyelni, hogy a tojás súlyával azonos mennyiségű vaj, cukor és liszt kerüljön a sütibe. Ha teheted, rétesliszttel készítsd, úgy még finomabb lesz. Fontos, hogy szoba-hőmérsékletű hozzávalókkal dolgozz, így érdemes egy órával sütés előtt mindent kivenni a hűtőből. Bármilyen gyümölcsöt használhatsz hozzá.

Hozzávalók 24 szelethez:

  • 50 dkg gyümölcs
  • 25 dkg vaj
  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg cukor
  • 4 db tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csipet só
Recept idők

Elkészítés:

A cukrot, a vaníliás cukrot és a vajat habosítsd gépi habverővel, majd egyenként add hozzá a tojások sárgáját. A fehérjét verd kemény habbá egy csipet sóval, és a liszttel felváltva forgasd hozzá a tojássárgás keverékhez. Laza mozdulatokkal dolgozd homogénné a tésztát.
 

A masszát egyengesd sütőpapírral bélelt tepsibe, és szórd meg a megmosott gyümölccsel. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd körülbelül 30-35 percig. Ha a sütibe szúrt tűre vagy késre nem tapad massza, kiveheted a sütőből. Pihentesd a tepsiben 10 percig, utána szedd csak ki. Porcukorral megszórva kínáld.

Ezt is szeretjük