Omlós 30 perces sütemények
Képek és receptek
Látványos és ízletes édességeket nem csak több órás munkával készíthetsz, elég 30 perc is!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rohanó világunkban viszonylag ritkán van arra alkalom, hogy órákat töltsön az ember egy-egy ínycsiklandó édesség elkészítésével.

Szerencsére nemcsak a cukrászda lehet erre megoldás, hanem a gyorsan elkészíthető sütemények is, összeválogattuk a legfinomabb, alig fél óra alatt elkészíthető finomságokat.

Gyors sütemények

A hamar munka ritkán jó elmélet ritkán jó esete a gyorsan elkészíthető sütemény, hiszen ez az a ritkának számító kivétel, ami gyorsan elkészítve is kiváló lesz. Ha már álltál a konyhád közepén nyakig lisztesen, tojásosan, teljesen kétségbeesve egy nagy tepsinyi odaégett, kiszáradt vagy összeesett sütemény felett, amire órákat szántál az életedből, vagy ha arra sincs soha időd, hogy a mosogatógépet kipakold, akkor átérzed, miért fontosak egy ember életében a gyorsan elkészíthető édességek.

Egy jól sikerült, egyszerűen összedobható finomság nemcsak az ízével, hanem magával a sikerélménnyel is megajándékozhat, és egy-egy nehéz nap után nincs ennél fontosabb.

Ha a nap záróakkordjaként készíted, és utána kényelmesen hátradőlve élvezed egyedül vagy pároddal a saját kezűleg készített édességet, megnyugodhatsz az egész napos rohanás után, a környezeteddel is türelmesebb leszel, és a sikerélmény miatt valószínűleg nagyobb kedvvel kezdesz majd bele a hátralevő feladatoknak.

Ha legközelebb az utcán sétálva meglátsz egy doboz szép epret vagy néhány gusztusos citromot, ne hagyd ott, mondván, hogy úgysincs rá időm, hanem vedd meg bátran, és hazaérve dobj össze belőle pár perc alatt egy isteni édességet! Válogass hát gyűjtésünkből, és készítsd el a számodra legszimpatikusabb darabokat, érdemes!

OLVASD EL EZT IS!

pekandios pite lead
  • cukor
  • észak-amerika

Isteni pekándiós pite

Ezt is szeretjük