Ínycsiklandó ételek az egészségesebb családokért
Könnyen elkészíthető, egészséges finomságok és étrend tanácsok várnak a Babamama Expo-n. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 16-18. között kerül megrendezésre a babázók és a babát tervezők legfontosabb családi élményhétvégéje, a Babamama Expo. Kihagyhatatlan programok, izgalmas előadások, praktikus tanácsok és közel 200 kiállító újdonságai várják a látogatókat mintegy 9000 négyzetméteren, három napon át, a Papp László Budapest Sportarénában.

A legújabb babakellék-, babaszoba-, biztonsági gyerekülés-, családi autó- és hihetetlenül széles játékkínálat mellett, a Babamama Expo-n idén is kiemelt szerephez jutnak a helyszíni tanácsadások, szűrővizsgálatok, és nem utolsó sorban az egészséges táplálkozás tippjei.

Étkezési tippek az egészség jegyében

Hogyan tudunk folsavban, jódban gazdag táplálékforráshoz jutni a várandósság alatt anélkül, hogy a párunk inkább étterembe kívánkozna? Hogyan készíthetünk teljes tápértékű, egészséges és isteni ételeket az egész család számára? Ha anyu várandós, akkor megváltozott tápanyagigénye miatt főzzön külön a család minden tagjának? Hogyan szabadulhatunk el a konyhából könnyen, gyorsan, miközben a családi kívánságokat is kielégítjük?

A trendek áthatják családi életünk számos területét. Igaz ez az étkezési szokásainkat alakító főzési technikák és alapanyagok kiválasztására is. Ahhoz, hogy a fentieknek megfelelően gondoskodj a család egészséges étkezéseiről, még nem kell feltétlenül földönkívülivé vagy Stepfordi feleséggé válnod. Az Expo kiválóan felszerelt, helyszíni élménykonyháján Kis Sándor, a Miele séfje és meglepetés vendégek segítségével számtalan könnyen elkészíthető, ínycsiklandó finomság receptje mellett, néhány praktikus anyukatippet is elleshetsz.

Az egészségesebb családtervezés szolgálatában a babavédő vitaminok, sejtbanki szolgáltatások, helyszíni 4D ultrahang mellett számtalan tanácsadói program segíti a leendő és/vagy kezdő szülőket, hogy felkészültebben nézzenek a legörömtelibb időszak elé!

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Élményhétvége, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas élmények és játékújdonságok tárháza, egészen 12 éves korig.

- A felfokozott finomság- és mozgás igényű, fejlődésben lévő szervezet számára elengedhetetlen tejfogyasztás szükségességét a Tej Terméktanács hangsúlyozza majd, az egész napos ingyenes fogászati szűrővizsgálat és tanácsadás pedig, az örökmozgók játékkal és kalandokkal töltött, egészséges, boldog hétköznapjait szolgáljuk. - fejezte ki Fülöp Judit, az események főszervezője.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2160351&banner=2152780&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Időpont: 2012. november 16-17-18.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitvatartás: mindennap, 10-18 óráig
A belépés 12 éves korig ingyenes!
www.babamamaexpo.hu
Ezt is szeretjük