Az igazán finom fűszeres tarja titka
A nyári sütögetések közkedvelt szereplője a kellőképp szaftos, gazdagon ízesíthető tarja.
A jól sikerült grillezések titka a jól sikerült étel, készítsd minél fűszeresebbre, zamatosabbra ezt a fogást, hogy mindenkinek elnyerje a tetszését!
Ha egy kicsit keletiesebb ízre vágynál, egy kis római kömény és némi koriander segítségével elérheted azt az ízvilágot is.
Fűszeres tarja
Hozzávalók:
- 6 szép szelet sertéstarja
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanálnyi mustár
- 1 csipet őrölt kömény
- 1 csapott evőkanálnyi pirospaprika
- só, frissen őrölt bors
- 1 teáskanálnyi oregano
- olaj
Elkészítés ideje:
1 éj + 30 perc
Elkészítés menete:
A húsokat tisztítsd meg, majd klopfolóval finoman ütögesd meg őket, ne verd szét, inkább csak lazíts kicsit rajtuk, hogy a fűszerek mindenhova elérhessenek. Ha ezzel megvagy, sózd be jól a húsokat, majd egy kicsit tedd őket félre. Körülbelül fél deci olajjal keverd el a hozzávalókat, reszeld hozzájuk a fokhagymákat, ha nem lett elég laza, kenhető a pác, akkor még adj hozzá egy kis olajat.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Amikor kész vagy, egy tálat végy elő és minden húst kenj meg a páccal, majd helyezd el benne. A végén a megmaradt pácot egész egyszerűen borítsd a húsokra, majd fedd le és tedd hűtőbe egy éjszakára.
Amikor letelt a pácolásra szánt idő, vedd elő, várd meg, míg szobahőmérsékletűre melegszenek és utána süsd szabadtűzön vagy serpenyőben készre őket.
Házi savanyúságok a finom grill húsok mellé
Készíts mindent házilag, hogy finomabbnál finomabb élményekben legyen részed!