Az igazán finom fűszeres tarja titka

Így süsd és fűszerezd

A nyári sütögetések közkedvelt szereplője a kellőképp szaftos, gazdagon ízesíthető tarja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jól sikerült grillezések titka a jól sikerült étel, készítsd minél fűszeresebbre, zamatosabbra ezt a fogást, hogy mindenkinek elnyerje a tetszését!

Ha egy kicsit keletiesebb ízre vágynál, egy kis római kömény és némi koriander segítségével elérheted azt az ízvilágot is.

Fűszeres tarja

Hozzávalók:

  • 6 szép szelet sertéstarja
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanálnyi mustár
  • 1 csipet őrölt kömény
  • 1 csapott evőkanálnyi pirospaprika
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 teáskanálnyi oregano
  • olaj

Elkészítés ideje:

1 éj + 30 perc

Elkészítés menete:

A húsokat tisztítsd meg, majd klopfolóval finoman ütögesd meg őket, ne verd szét, inkább csak lazíts kicsit rajtuk, hogy a fűszerek mindenhova elérhessenek. Ha ezzel megvagy, sózd be jól a húsokat, majd egy kicsit tedd őket félre. Körülbelül fél deci olajjal keverd el a hozzávalókat, reszeld hozzájuk a fokhagymákat, ha nem lett elég laza, kenhető a pác, akkor még adj hozzá egy kis olajat.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Amikor kész vagy, egy tálat végy elő és minden húst kenj meg a páccal, majd helyezd el benne. A végén a megmaradt pácot egész egyszerűen borítsd a húsokra, majd fedd le és tedd hűtőbe egy éjszakára.

Amikor letelt a pácolásra szánt idő, vedd elő, várd meg, míg szobahőmérsékletűre melegszenek és utána süsd szabadtűzön vagy serpenyőben készre őket.

Házi savanyúságok a finom grill húsok mellé

Készíts mindent házilag, hogy finomabbnál finomabb élményekben legyen részed!

7 savanyúság, amit otthon is elkészíthetsz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük