Fűszeres, sült retek - Ha ezt eszed, csak úgy leolvadnak rólad a kilók

A fűszeres sült retek önmagában is remek és egészséges ropogtatnivaló.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha egyszer megkóstolod, biztosan rákapsz a puha belsejű, ropogós külsejű sült retekre. Kiváló nass, de kínálhatod húsok mellé köretként, és a húsvéti kalácshoz is. Fogyókúra alatt érdemes rendszeresen beiktatni az étrendedbe. Az elkészítése pofonegyszerű, és villámgyorsan végzel vele.

A retket mosd meg, darabold fel tetszés szerint. Rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd locsold meg olívaolajjal. Sózd, borsozd, ízesítheted még fokhagymával, kakukkfűvel és balzsamecettel is. Tedd előmelegített sütőbe, és 200 fokon süsd ropogósra 15-20 perc alatt. Közben átfordíthatod, hogy mindenhol egyformán piruljon.

Ezt is szeretjük