Francia bundáskenyér krémes mogyoróvajjal töltve - Belül puha, kívül ropogós
A mogyoróvajas francia bundáskenyér nem fogyókúrabarát, viszont annál finomabb!
A francia bundáskenyér egy remek megoldás azoknak, akik szeretnek édeset enni reggelire. Ha már unod a sima verziót, próbáld ki ezt a mogyoróvajjal megspékelt receptet!
Francia bundáskenyér mogyoróvajjal töltve
Hozzávalók 8 darabhoz
- 16 szelet toastkenyér
- 8 evőkanál mogyoróvaj
- 3 db tojás
- 1 evőkanál cukor
- 0.5 dl tej
- csipetnyi fahéj
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 4 evőkanál növényi olaj
- vaj a tálaláshoz
Elkészítés:
Kenj mogyoróvajat nyolc szelet kenyérre, majd készíts belőlük szendvicset a másik nyolc szelettel. A széleket nyomd össze jó erősen. A tojást, a cukrot, a tejet, a fahéjat és a vaníliakivonatot keverd össze egy tálban. A serpenyőben az olajat közepes lángon melegítsd fel. A szendvicseket mártsd bele a tojásos keverékbe, és forgasd meg benne. Ezt követően süsd aranybarnára, körülbelül 3-4 perc alatt, majd fordítsd meg. Miután kisültek, a darabok tetejére olvassz egy-egy kiskanál vajat.
Fahéjas biscotti: olasz keksz őszi kivitelben
A fahéjas biscotti egy hagyományos olasz kétszersült, amelybe ráadásként sok mogyoró is kerül: igazi őszi hangulatú ropogtatnivaló.
ElolvasomPassata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Kép: Getty Images Hungary.
OLVASD EL EZT IS!