Egy jó pörkölthöz galuska dukál, és sokkal jobb, ha magad kevered és szaggatod ki, mintha a mirelitet választod. Eláruljuk, hogyan lesz sima és csomómentes a tészta.
Ehhez a cikkhez ajánljuk
Fotókon Vlagyimir Putyin eltitkolt lánya: a 21 éves Lujza kísértetiesen hasonlít az orosz elnökre
Több mint havi 40 ezer forintot igényelhetsz az államtól, ha ez igaz rád: kevesen ismerik a kedvezményt
Hogy hívták dr. Bubó asszisztensét? Csala Zsuzsa adta a hangját egyik kedvenc mesénkben
A Magyar Televízió gyönyörű bemondónőjét bolti lopáson kapták: azonnal kirúgták Szádvári Gabriellát
Szigorúan tilos a szelektívbe dobni ezt a műanyagot – Mégis rengetegen elrontják
Ennek a változásnak nem fog örülni sok magyar autós: csütörtöktől lép életbe