A magyar konyha egyik emblematikus része a bundázás vagyis a panír. Nemcsak a rántott húsnak van ruhája, de klönböző zöldségeknek és sajtoknak is. Nézd meg videónkat, és tanulj meg panírozni.
Ehhez a cikkhez ajánljuk
Szigorúan tilos a szelektívbe dobni ezt a műanyagot – Mégis rengetegen elrontják
Hogy hívták dr. Bubó asszisztensét? Csala Zsuzsa adta a hangját egyik kedvenc mesénkben
Ő Palik László 14 évvel fiatalabb párja: 3 év titkolózás után mutatta meg Petrát
Ennek a változásnak nem fog örülni sok magyar autós: csütörtöktől lép életbe
Több mint havi 40 ezer forintot igényelhetsz az államtól, ha ez igaz rád: kevesen ismerik a kedvezményt
A Magyar Televízió gyönyörű bemondónőjét bolti lopáson kapták: azonnal kirúgták Szádvári Gabriellát