Egyedényes tészta, ami 15 perc alatt elkészül, és isteni finom
Nem kell külön szószt készítened, megfő az a tésztával együtt.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Így lehet gyönyörű egy telt nő fehérneműben - Különleges fotók »

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem véletlenül hódít ez a tésztafőzési mód világszerte, hiszen nem szükséges külön a szósz készítésével bajlódnod, mégis finom és krémes lesz a végeredmény. Ráadásul villámgyorsan elkészülsz az ízletes fogással, és csak egy edényt kell elmosnod.

A legcélszerűbb hozzá spagettit, kagylótésztát vagy fusillit választani. A tányérba kiszedve, még melegen érdemes megszórni az egészet reszelt sajttal.

Egyedényes tészta

Hozzávalók:

  • 40 dkg tészta
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 lilahagyma
  • 1 marék bazsalikom
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés ideje: 15 perc

A zöldségeket mosd meg, a nagyobb paradicsomokat vágd ketté, a lilahagymát pedig szeld vékonyra. Rendezd szépen egy fazékba vagy serpenyőbe, tedd hozzá a tésztát, és ízlés szerint szórd meg sóval, borssal, majd dobd hozzá a fokhagymát. Önts hozzá egy-másfél deci vizet, locsold meg olívaolajjal, és mehet is a tűzhelyre.

Közepes lángon, fedő nélkül főzd a forrástól számítva körülbelül tíz percig. Ennyi idő alatt a tészta roppanós lesz, a víz pedig elpárolog. Közben gyakran kevergesd meg a tésztát, hogy ne ragadjon össze. Ha kész, rögtön tálald.

Blog.hu ajánló