Fényes, ropogósra sült édes-savanyú csirkecombok: a páctól lesz ennyire finom
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
Ha szereted a keleti hangulatú ételeket, ezeket az egyszerre ropogós és omlós édes-savanyú csirkecombokat neked találták ki. Az étel karakterét a szójaszósz és a méz adja meg. Tartsd a húst a pácban néhány órát, mielőtt beteszed a sütőbe, így az ízek lejutnak a belsejébe.
Édes-savanyú csirkecombok
Hozzávalók
- 8 db csirkealsócomb
- 4 evőkanál szójaszósz
- 3 evőkanál méz
- 3 evőkanál olaj
- 1 mokkáskanál cayenne-bors
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkecombokat helyezd egy tálba. Sózd, borsozd meg őket, szórj hozzájuk egy kevés Cayenne-borsot, adagold rájuk az olajat, a mézet és a szójaszószt, és jól keverd össze. Ügyelj arra, hogy a húsokat teljesen bevonja a páclé. Takard le, és tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól átjárják. Közben a sütőt melegítsd elő 180 fokra. Ha a pácolási idő letelt, helyezd a combokat egymás mellé egy tepsibe. Takard le alufóliával, és told a sütőbe egy órára, amíg vajpuhára sül. Az utolsó negyedórában vedd le a fóliát a tetejéről, hogy a bőre ropogósra piruljon.
Ha szeretnéd a kínai büfék fogásait otthon is elkészíteni, nem fogsz a zöldséges pirított tésztában sem csalódni.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció