Delimano séfjáték: Lehet, hogy a te recepted lesz a nyerő!

Több mint 1000 nyeremény, fantasztikus receptek, a fődíj pedig egy toszkánai főzőtanfolyam. (x)

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ritka az olyan játék, ahol szinte mindenki nyerhet. A nagy internetes receptversenyben több mint 1000 nyeremény többszáz hobbi- és profi szakácsot, háziasszonyt és ínyencet mozgat meg nap mint nap. Ne maradj le a nyereményekről, növeld te is a receptek számát, vagy csak szavazz a több mint 500 recept egyikére!

A Delimano Chef receptversenyben kétféle részvételi lehetőség van. A séfek versenyén azok vehetnek részt, akik receptjeiket feltöltik, megosztják és ösztönözni szeretnék az érdeklődőket arra, hogy kipróbálják az adott receptet. Az ínyencek versenyében pedig azok lehetnek esélyesek a nyereményekre, akik akár napi szinten látogatják az oldalt, és szavazataikkal pontozzák a versenyben részt vevő séfek receptjeit.

Finomságok és nyeremények

A séfek kipróbált és elkészített, illetve fotóval ellátott receptjeiket töltik fel és osztják meg az alábbi kategóriákban: leves vagy pörkölt, húsételek, főzelék, desszert, köret, saláta, falatkák - snack -, ital, kenyér, kenyérfélék, tengeri ételek, tészta.

A játék 4 fordulóból áll, ahol a legkreatívabb és egyben legízletesebb recepteket feltöltő, legaktívabb és legtöbb pontot gyűjtő játékosok jutnak tovább, az utolsó fordulóban pedig a 10 legügyesebb játékos közül kerül ki a fődíj nyertese.
A séf verseny fődíja egy toszkánai főzőtanfolyam.

Emellett az egyes fordulókon való túljutást is értékes nyereményekkel, többek között Delimano kerámia edényekkel és kiegészítőkkel, valamint Krups Dolce Gusto Melody kávéfőzőkkel díjazzák a szervezők. A pontok gyűjtése egyszerű: mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd kedvenc receptedet az ételről készült képpel együtt az adott weboldalra, e-mailben vagy a Facebookon keresztül megosztod barátaiddal, utána pedig várod az elismerő szavakat és begyűjtöd szavazataikat.

Gyűjtsd a pontokat és nyerj!

A játékban azok is részt vehetnek, akik inkább csak szemezgetni szeretnének a már kipróbált receptek közül. Ők - vagy ahogyan a játékban hívják őket, az ínyencek - kedvenc receptjeikre elküldött napi szavazataikkal gyűjthetik a pontokat, amelyeket szintén értékes és hasznos ajándékokra válthatnak be az egyes fordulók végén. Az ínyencek nyereményei között is megtalálhatóak a népszerű Delimano edények, egy Sági Szilárd által összeállított fűszercsomag, Stahl Judit receptkönyve, valamint a fődíj, egy két személyre szóló borkósotolóval egybekötött 7 fogásos menükóstoló egy magyar tulajdonú, Michelin csillaggal kitüntetett budapesti étteremben.

A játék 2012. március 13-ig tart, és még mindig lehet csatlakozni és indulni a hetente meghirdetett receptversenyek nyereményeiért a www.delimanochefs.hu/chef oldalon vagy a Delimano Magyarország Facebook oldalán keresztül.

Úgyhogy fiúk, lányok, bárki, aki szeret főzőcskézni otthon vagy baráti körben, esetleg szeretne új recepteket kipróbálni, új ötletekkel, sütési-főzési fortélyokkal és praktikákkal gazdagodni, vagy akár csak a szemét legeltetni a szebbnél szebb, gusztusos fogások fotóin,

Ezt is szeretjük