20 perces, cukkinis, borsós fusilli: fogyókúra alatt is megeheted
A cukkinis, borsós fusilli pikk-pakk elkészíthető, könnyed fogás, és alig van benne kalória.

20 perces, cukkinis, borsós fusilli: fogyókúra alatt is megeheted
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A 2000-es évek legdivatosabb fülbevalója most újra trendi »

Pár centis szőkéből derékig érő feketére váltott Katy Perry: megint átalakult »

Mutatjuk, hogyan tisztítsd ki a műszempillát, hogy még sokszor viselhesd »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A borsó és a cukkini milyen finom együtt! Ha még nem kóstoltad, épp itt az ideje. Tésztával összeforgatva, kellemesen fűszerezve igazi különlegesség. Néha pedig, sok zöldséggel, a tészta is megengedett a fogyókúra alatt, edzésnapokon nyugodtan eheted. Gyorsan végzel, hisz párhuzamosan készítheted a tésztát és zöldséges feltétet.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg borsó
  • 20 dkg fusilli
  • 1 db kisebb cukkini
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 dl húsleves
  • 1 késhegynyi szerecsendió
  • 0.5 db póréhagyma
  • zöldfűszerek
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Tedd fel főni a tésztát bő, enyhén sós vízben. Főzd körülbelül nyolc perc alatt fogkeményre, arra vigyázz, hogy ne ázzon szét. Szűrd le, öblítsd le, és csepegtesd le.
 

A cukkinit mosd meg, és vágd fel kisebb darabokra. Ha zsenge, nem szükséges megpucolni. Hevíts kevés olívaolajat egy serpenyőben vagy lábosban. Rakd hozzá előbb a póréhagymát, majd kicsit később a zúzott fokhagymát, és dinszteld meg. Dobd rá a zöldségeket, majd ízesítsd sóval, borssal, szerecsendióval, ízlés szerinti zöldfűszerekkel. Öntsd fel húslevessel, és párold puhára. Forgasd a tésztához, és rögtön tálalhatod is.

Ezt is szeretjük