Csirkeleves gazdagon, ahogy a tapasztalt háziasszonyok csinálják
Bár csirkelevest főzni nem nagy művészet, egy-két trükkel sokkal finomabb lesz a végeredmény.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

3 baki, amivel nagyon el lehet rontani a csillogó sminket »

Ezt viseld a szűk ruha alatt, ha bevág a zsírpárnákba: alakformáló fehérneműk körképe »

Jónak hiszed, pedig ártasz vele: 4 dolog, amit ne csinálj, ha fogyni akarsz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az ízletes, illatos, vitamindús csirkelevest munka után is megfőzheted. Borsóval, levesbetéttel még jobban laksz tőle, más nem is kell már hozzá. Ha marad a levesből, másnapra csomagold el.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csirkeaprólék
  • 2 sárgarépa
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csomó zöldpetrezselyem
  • 1 petrezselyemgyökér
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1/2 karalábé
  • 1/4 zeller
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A megtisztított sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert és karalábét vágd kis kockákra. A csirkeaprólékot darabold össze, és mosd át, hogy ne maradjon benne csontszilánk. Forrósítsd fel az olajat, és párold meg benne a megtisztított, kockára vágott vöröshagymát.

Dobd rá a csirkeaprólékot, és süsd fehéredésig. Add hozzá a kockára vágott zöldségeket, és pirítsd le. Ha zsírjára sült, engedd fel egy liter vízzel. Ha felforrt, szórd bele az apróra vágott petrezselymet. Ízesítsd sóval, kevés borssal, és lassú tűzön főzd készre. Apróra vágott petrezselyemmel hintsd meg, és tálald.

Blog.hu ajánló