Lilahagymás burgonyaágyon sült remegős füstölt csülök
A burgonyaágyon sült csülök kívül jó ropogós, belül finom szaftos és remegős lesz.

Lilahagymás burgonyaágyon sült remegős füstölt csülök
Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Segíti az elalvást, és puhává varázsolja a bőrt: hidratáló, zabtejes krémtusfürdőt teszteltünk »

Ha megkóstolod, nem fogsz más édességet kívánni: könnyű, diétás és finom »

Most nagyon olcsók: 8 ruhadarab, amit érdemes beszerezni a leárazásokon »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha van római tálad, feltétlenül vedd elő a burgonyaágyon sült csülökhöz. Pakolj még hozzá lilahagymát, sőt, káposztával még tovább gazdagíthatod az amúgy is laktató ételt. A család legkritikusabb tagjai is elégedetten kóstolgatják majd a fűszeres csülköt.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 csülök
  • 1,5 kg krumpli
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 2 lilahagyma
  • 2 kávéskanál ételecet
  • 2 kávéskanál római kömény
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csülköt mosd meg, ha akarod, fel is darabolhatod. Sózd, borsozd, és tedd a hűtőbe legalább fél órára. Közben áztasd be a római tálat, majd öntsd ki belőle a vizet, olajozd ki, rakd bele a meghámozott krumplikat. Ha nem túl nagyok, nem is kell felvágni, majd enyhén sózd meg. Erre helyezd a felkarikázott lilahagymát, majd pakold rá a  füstölt csülköt a  bőrével felfelé, és önts rá körülbelül egy deci vizet.

Rakd rá a cserépedényre a tetejét, és told a hideg vagy alig langyos sütőbe. Ne legyen túlságosan forró, különben elrepedhet az edény. Párold körülbelül egy órán keresztül 180 fokon, majd vedd le a cserépedény fedelét, és még további egy órán át süsd. Időnként locsold meg a saját zsírjával.

Ezt is szeretjük