Ropogós, bundás harcsa sütőben
Süsd sütőben, különlegesen bundában a harcsát, hogy egészségesebb, diétásabb legyen.
Ízletes, könnyű és viszonylag gyors rántott halat szeretnél készíteni? Akkor a sütőben sült bundás harcsa receptje neked szól. Nem kell hosszú időt a tűzhely mellett ácsorogni, nem lesz az egész lakás olajszagú, és nem tartalmaz sok kalóriát. A nem mindennapi bunda még jobban feldobja Biró Sára finom fogását.
Bundás harcsa
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg harcsafilé
- 3 púpozott evőkanál zabpehely
- 3 evőkanál tönkölybúzaliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 citrom
- só
- bors
- kapor
Elkészítés:
A halat öblítsd le, itasd le róla papírtörlővel a vizet. Vágj két ujjnyi szeleteket belőle, majd hintsd meg sóval, borssal. Facsarj rá néhány csepp citromlevet. A lisztet, a zabpelyhet és a paprikát keverd össze, majd forgasd bele alaposan a halszeleteket.
Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, kend ki olívaolajjal, majd helyezd rá a bepanírozott harcsaszeleteket. Kevés olívaolajjal spricceld meg. Tegyél a halak mellé citromkarikákat, és rakj rájuk kaprot is. Told 200 fokra felhevített sütőbe, és körülbelül 25-30 perc alatt süsd ropogósra. Amikor a felső része megpirul, fordítsd meg. Zöld kaporral meghintve tálald.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció