Ropogós, bundás harcsa sütőben
Így megúszod az olajszagot
Süsd sütőben, különlegesen bundában a harcsát, hogy egészségesebb, diétásabb legyen.

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ízletes, könnyű és viszonylag gyors rántott halat szeretnél készíteni? Akkor a sütőben sült bundás harcsa receptje neked szól. Nem kell hosszú időt a tűzhely mellett ácsorogni, nem lesz az egész lakás olajszagú, és nem tartalmaz sok kalóriát. A nem mindennapi bunda még jobban feldobja Biró Sára finom fogását.

Bundás harcsa

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg harcsafilé
  • 3 púpozott evőkanál zabpehely
  • 3 evőkanál tönkölybúzaliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 citrom
  • bors
  • kapor
Recept idők

Elkészítés:

A halat öblítsd le, itasd le róla papírtörlővel a vizet. Vágj két ujjnyi szeleteket belőle, majd hintsd meg sóval, borssal. Facsarj rá néhány csepp citromlevet. A lisztet, a zabpelyhet és a paprikát keverd össze, majd forgasd bele alaposan a halszeleteket.

Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, kend ki olívaolajjal, majd helyezd rá a bepanírozott harcsaszeleteket. Kevés olívaolajjal spricceld meg. Tegyél a halak mellé citromkarikákat, és rakj rájuk kaprot is. Told 200 fokra felhevített sütőbe, és körülbelül 25-30 perc alatt süsd ropogósra. Amikor a felső része megpirul, fordítsd meg. Zöld kaporral meghintve tálald.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük