Fish and chips, scone, citromkrém és a többi: a legfinomabb brit ételek
Ha eddig azt gondoltad, hogy a brit konyha unalmas, próbáld ki ezeket a tuti recepteket!

hal-sortesztaban-recept
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a brit konyha megítélése nem egyértelmű, ám az biztos, hogy sokat köszönhetünk nekik. Így a teaivás meghonosítását, a különféle pudingokat, krémeket, pitéket, vajas aprósütiket. Az étkezést, csakúgy, mint a britek mindennapjait, rengeteg szokás színesíti. A bőséges reggeli után könnyebb ebéd következik, majd a vacsorának megadják a módját.

A britek szeretik a halat, a marhát, a bárányt, a babot, a sajtokat. Rajonganak az édes, a sós és a húsos pitékért. Ha a szigeten jársz, feltétlenül kóstold meg a minden utcasarkon kapható fish and chipset! Ha kint szeretnél főzni, több, általunk kedvelt hozzávalót nélkülöznöd kell, így a tejszínt, és a kedvelt cottage cheese sem pont olyan, mint a mi túrónk. Otthon is könnyen teremthetsz hamisítatlan angol hangulatot! Ebben segíthet alábbi összeállításunk.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük