Az elronthatatlan bögrés almafánk receptje
Szuperfinom és nagyon egyszerű
A légiesen könnyű bögrés almafánk nem állít nehéz feladat elé.

Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A 10 másodperces trükk, ami hihetetlenül megkönnyíti a sminklemosást: te is ki akarod majd próbálni »

Klasszikus, nőies öltözékek, amiknek mindig lesz helye a téli divatban: egyszerűek, de csinosak »

Az 51 éves Jennifer Lopez ünnepi szettjét érdemes eltenni az ötletek közé: végre, nem csak a flitter kerül elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezzel a bögrés almafánkkal villámgyorsan végzel, hiszen nincs se dagasztás, se kelesztés. A végeredmény viszont fantasztikus. Ha egészségesebb édességet szeretnél, az egyik bögre lisztet helyettesítsd zabliszttel.

Bögrés almafánk

Hozzávalók 20 darabhoz:

  • 1 kg alma
  • 2,5 bögre liszt
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1/2 mokkáskanál őrölt fahéj
  • olaj
  • porcukor
  • lekvár
Recept idők

Elkészítés:

A meghámozott, megmosott almákat reszeld egy nagyobb tálba, majd a levüket csavard ki. Ezután add hozzá a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat, és több részletben a sütőporral vegyített lisztet. Alaposan dolgozd össze a masszát. Akkor jó, ha csomómentes, homogén és a galuskáéhoz hasonló az állaga.

Hevíts olajat, majd egy kanállal szaggasd bele a fánkokat. Ha ragaszkodsz a tökéletes formához, nyújtsd ki, majd szaggatóval szúrd ki a tésztát. Arra ügyelj, hogy ne rakj az olajba egyszerre túl sok fánkot. Ne lepődj meg, mert a tészta magától is átfordul, így biztosan jól átsül mindenhol. Süsd aranybarnára pár perc alatt. Szedd papírtörlőre, csepegtesd le az olajat, majd még forrón szórd meg porcukorral. Lekvárral kínáld. 

A legjobb konyhai eszközök sütéshez

Praktikus és vidám eszközökkel öröm lesz a sütés kicsiknek és nagyoknak is. Nézz körbe a FeminaShopban és szerezd be a kedvencedet!

Itt találod a termékeket!

Promóció

Ezt is szeretjük