Isteni és hipergyors avokádós tonhalsaláta: laktat, mégsem hizlal
Az avokádós tonhalsaláta nemcsak majonézzel finom, üde öntettel is kiváló, és így alig van benne kalória.

avokados-tonhalsalata
Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Csodát tesz a bőrrel a rozmaringolaj, ha így használod: élénkíti a bőrt és csökkenti a ráncokat »

Jobban feszesíti a nyakat, mint a krémek: pár perces arctorna toka ellen »

Divatos dzsekik hideg napokra, 15 ezer forint alatt: vagány, meleg, mégis nőies fazonok a kínálatból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A telítetlen zsírsavakban gazdag tonhalkonzerv most az egyik legnépszerűbb termék a boltokban. Ha van otthon egy-két dobozzal, készíts belőle ízletes, kalóriaszegény, mégis laktató salátát. Avokádóval különösen finom, de érdemes hozzá friss, színes zöldségeket is keverni. 

Avokádós tonhalsaláta

Hozzávalók:

  • 2 doboz tonhalfilé
  • 2 db avokádó
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 db uborka
  • 3 levél saláta
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál citromlé
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tonhalat csepegtesd le, és keverd hozzá a megmosott, feldarabolt lila hagymát, uborkát, salátát és avokádót. Az olívaolajat keverd össze ízlés szerinti sóval, borssal, citromlével, mustárral. Öntsd le vele a zöldségeket és a tonhalat, majd forgasd össze. Érdemes egy-két órára hűtőbe tenni, hogy az ízek jól összeérjenek, majd pirítóssal kínáld.
Az ínyenc tonhalkrémet is feltétlenül próbáld ki, tojással, snidlinggel még jobb. 

Ezt is szeretjük