A spagetti carbonara receptje
20 perc alatt elkészül
Tudtad, hogy a szénégetők hagyományos tésztája eredetileg tojással készül? Főzd meg az igazit!

Ez is érdekelhet

Országos Iskolakert-fejlesztési Program: úton egy környezettudatos generáció felé (x)

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Tényleg mindenhez passzol a ballonkabát: nem kell sok hozzá, hogy sikkes legyen »

Aktiválja a kollagéntermelést, segíti a sejtmegújulást: a peptides kezelés regenerálódásra készteti a bőrt »

Madonna lánya egyre dögösebb: a 23 éves Lourdes úgy pózol, mint a profi modellek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bár bonyolultnak tűnik, valójában a carbonara szósz elkészítése igazán könnyű. Ráadásul gyorsan megvan, és amíg elkészül, addig a tésztát kifőzheted, így, ha csak kevés időd van este a konyhában, akkor is bátran összedobhatod.

Próbáld ki isteni receptünket, és lepd meg vele a családod, párodat! Hidd el, a siker garantálva van.

Spagetti carbonara

Hozzávalók:

  • 30 dkg spagetti
  • 10 dkg bacon
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál liszt
  • fehérbors

A tésztát sós vízben főzd ki. A bacont szeleteld csíkokra, és forró olívaolajon pirítsd meg. A tojásokat verd fel, és a lereszelt parmezánnal keverd össze. Ízlésed szerint borsozd meg.

A leszűrt spagetti főzőlevéből egy keveset keverj pirított szalonnához. Keverd hozzá a tojásos masszát, de vigyázz, nehogy összecsomósodjon.

Amikor leszűrted a tésztát, még forrón keverd el rajta a tojásos szószt. Nem szabad, hogy összeálljon. Rögtön tálalni kell, parmezánnal megszórva.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük