Zellerkrémleves
Zellerkrémleves
Hozzávalók 4 személyre
- 1 nagyobb megtisztított zeller
- 1-2 db kisebb burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis ételízesítő
- bazsalikom
- só
- fehérbors
- csipet őrölt szerecsendió
- csipet őrölt kömény
Elkészítés:
A zellert és a burgonyát kicsi kockákra vagdaljuk, és egy lábosba téve felöntjük kb.5-6 dl vízzel. Beletesszük az ételízesítőt, a kettévágott fokhagymagerezdeket és a fűszereket, majd megfőzzük.
Ha a zeller és a burgonya már jó puha, akkor nincs más tennivaló, mint botmixerrel pépesíteni a levesünket.
Miután elkészült, pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept