Gombás velővel töltött csirke
Gombás velővel töltött csirke
Hozzávalók 4 személyre
- 1 csirkemellfilé
- só
- bors
- velő
- (konzerv-félkész) gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- pirospaprika
- 2-3 tojás
Elkészítés:
A hagymát apróra vágva (esetleg karikára szelve) megdinsztelem az olajon, hozzáadom a gombát, a velőt, sózom, borsozom, pirospaprikával megszórom, és összepirítom. Végül ráütöm a tojásokat, és mintegy rántottát, készre sütöm.
A csirkemellet kiklopfolom, megsózom és teszek rá egy kanál velős tölteléket, feltekerem, és megtűzöm fogvájóval; majd bepanírozom és forró olajban kisütöm.
Sült krumplival, rizzsel tálalom, és finom savanyúság is fogyasztható mellé.
