Zöldbabos sertéstokány

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zöldbabos sertéstokány

Hozzávalók 4 személyre:

  • 10 dkg füstölt császárszalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 3 dl tejföl
  • 1 db paradicsom
  • 80 dkg darabolt sertéscomb
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál őrölt paprika
  • 30 dkg zöldbab
  • 1 evőkanál liszt
  • tálaláshoz: 50 dkg tészta (fodros nagykocka)
Recept idők

Elkészítés:

A szalonnát csíkokra vágjuk, majd pirítjuk. A felszeletelt hagymát, paradicsomot,zöldpaprikát, a reszelt fokhagymával együtt a szalonna zsírjában megpirítjuk. A húst csíkokra vágjuk, sóval, borssal, megszórjuk, majd lassú tűzön pirítjuk. Őrölt paprikával ízesítjük, hozzáadjuk a zöldbabot, és főzzük. Liszttel, és tejföllel habarást készítünk, majd hozzáöntjük az elkészült ételhez. Tésztakörettel tálaljuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük