Kolbászos gombóc jénaiban sütve

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kolbászos gombóc jénaiban sütve

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 főre: 1 kg krumpli
  • 60 dkg liszt
  • 30 dkg kolbász
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • fokhagymakrém
  • (Ára: kb: 800 Ft.)
Recept idők

Elkészítés:

- Megfőzöm a krumplit, megpucolom, és a liszttel + 2 tojással, sóval, apróra vágott kolbásszal gyúrom össze, hogy gombócokat lehessen belőle formázni.
- Lobogó – sós, olajos - vízben kifőzöm őket, leszűröm és jénaiba helyezem.
- Leöntöm a fokhagymás tejföllel – ízlés szerint kaporral vagy sajttal is ízesíthető.
(Nekem 18 darab lesz belőle.)

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük