Magyaros sertésragu

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyaros sertésragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 60 dkg sertéskaraj vagy comb vagy lapocka
  • őrölt bors
  • 1 csipet sáfrányos szeklice
  • 50 dkg újburgonya
  • 2 db paradicsom
  • 1 db hegyes zöldpaprika
  • 3 szál zellerzöld,
Recept idők

Elkészítés:

Forró olajon megpirítjuk az aprított vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kockákra darabolt húst, és fehéredésig sütjük.Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, sóval, borssal, szeklicével fűszerezzük, és fedővel letakarva félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott burgonyát, a paradicsomot, és a szeletelt zöldpaprikát, fedő nélkül készre főzzük. Aprított zellerzölddel ízesítjük.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük