Padlizsánkrém
Padlizsánkrém
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg padlizsán
- 4 db pritamin paprika
- 2 db hagyma
- 3 db paradicsom
- citrom
- olívaolaj
Elkészítés:
A padlizsánt megsütjük héjában, a paprikával együtt, ha lehet grillen. A paradicsomot forró vízbe tesszük, utána a héját lehúzzuk. A hagymát felaprítjuk. A padlizsánt ,a paprikát sütés után megpucoljuk, felaprítjuk. Egy tálban az összes hozzávalót összekeverjük pár csepp citrommal és olívaolajjal. Díszítjük paradicsomkarikával, kevés időre hűtőbe tesszük.
Nagyon könnyű és finom, vitaminokban gazdag, előételnek is fogyasztható.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept